Sevgili Oyuncu,
Hesabını silmek için, sırasıyla Ayarlar > Hesabı Sil seçeneklerine tıklamanı rica edeceğiz. İşlem sonrası hesabının 30 gün içerisinde silineceğini ve hesaba giriş yaparak bunu iptal edebileceğini belirtmek isteriz.


Not:
1. Lütfen sunulan tüm bilgileri okuduğundan emin ol. Oyun hesabını silmeyi seçersen hesabın 30 gün sonra kalıcı olarak silinecektir.
2. Tüm veriler (oyun para birimi ve satın alımlar dâhil) sonsuza kadar silinecektir.
PUBG MOBILE senin desteğin olmadan bugünlere gelemezdi. 30 günlük geri sayım sırasında istediğin zaman oyuna giriş yapıp açılır mesaj aracılığıyla hesabının silinmesini iptal edebilirsin.
